Web Analytics Made Easy - Statcounter

 رییس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در این بازه زمانی  فضاهای بهداشتی دانشگاه نیز از ۵۲ هزار و ۸۱۰ متر مربع به ۷۷۰ هزار و ۳۴۴ متر مربع رسیده و ۲۴۰ و نیم درصد رشد یافته است.

سیداحمد هاشمی با بیان این که در ایجاد فضاهای آموزشی و دانشجویی نیز رشدی ۸.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲۸  وجود داشته،  اظهار داشت: فضای آموزشی و دانشجویی استان از سال ۹۲ تاکنون از ۱۱هزار و ۵۰۸ متر مربع به ۱۹ هزار و ۷۹۵ متر مربع رسیده است.

هاشمی افزود: از ابتدای دولت یازدهم، ۲۸ مرکز خدمات جامع سلامت با اعتبار ۱۹۶ میلیارد ریال، ۲۲ خانه و پایگاه بهداشت با اعتبار ۶۶ میلیارد ریال و ۱۵ پانسیون با اعتبار ۲۲.۵ میلیارد ریال در استان احداث شده است.

رشد مراکز خدمات جامع سلامت و دندانپزشکی

وی از فعالیت و ارائه خدمات ۸۳ مرکز خدمات جامع سلامت و ۳۰۴ خانه و پایگاه بهداشت در این بازه زمانی خبر داد و افزود: از سال ۹۲ تاکنون ۱۵ واحد بهداشت دهان و دندان در مراکز بهداشتی و درمانی استان فعال شده اند به طوری که هم اکنون تعداد این مراکز به  ۴۷ واحد رسیده و  تجهیزات دندانپزشکی این مراکز نیز با اعتبار ۱۵ میلیارد ریال تامین شده است.

هاشمی افزود: تعداد یونیت های سیار دندان پزشکی ما از یک دستگاه یونیت سیار به ۲۵ یونیت سیار افزایش یافته است و هم اکنون همه شهرستان ها از یونیت سیار دندانپزشکی برخوردارند.

وی با بیان این که ۱۳ مرکز بهداشت دهان و دندان شهری و روستایی نیز با اعتبار ۵۲ میلیارد ریال بازسازی شده است گفت: تجهیزات دندانپزشکی این مراکز  بروزرسانی نیز شده است.

افزایش تخت های بیمارستانی

رییس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از افزایش تعداد تخت های بیمارستانی نیز خبر داد و گفت: از سال ۹۲ تاکنون بیمارستان های شهدای فاروج، پورسینا شهرستان مانه و سملقان، بیمارستان امام حسن (ع) بجنورد، آیت الله هاشمی شیروان و بال دوم بیمارستان جوادالائمه جاجرم افتتاح و راه اندازی شده است.

وی افزود: با بهره برداری از این طرح ها تخت های بیمارستان های سطح استان ۹۱ درصد افزایش یافت و از ۶۸۸ تخت به هزار و ۳۱۳ تخت رسید و هم چنین دپارتمان جراحی قلب بیمارستان امام حسن (ع) با اعتباری بالغ بر ۲۰۰ میلیارد ریال توسعه یافت.

وی عنوان کرد: با شیوع کرونا در استان، ۲ آزمایشگاه مولکولی کووید ۱۹ در بیمارستان های امام رضا (ع) و امام حسن (ع) بجنورد راه اندازی و پیش بینی های لازم برای افزایش تعداد تخت های ICU با توجه به بحران اخیر نیز انجام شد.

 وی از راه اندازی و تجهیز آزمایشگاه بنت الهدی بجنورد نیز خبرداد و گفت: دستگاه شتاب دهنده خطی مرکز تشخیص و درمان سرطان در بیمارستان امام علی (ع) بجنورد فعال و اورژانس این بیمارستان نیز توسعه و بهسازی شد.

افزایش پزشکان متخصص و فوق تخصص

به گفته  هاشمی هم اکنون ۲۵۲ پزشک متخصص و فوق تخصص در استان فعالیت دارند که از ابتدای تشکیل دولت تا کنون ۲۱.۷ درصد رشد کرده است.

وی گفت: ۱۲ واحد پانسیون برای متخصصان در شهرستان های بجنورد، شیروان، مانه و سملقان و جاجرم به بهره برداری رسیده است که در این بخش نیز رشد ۷۵ درصدی را شاهد هستیم.

وی راه اندازی سه کلینیک ویژه و یک مرکز سرپایی تشخیص و درمان سرطان و افزایش ۷۲.۹ درصدی دستگاه های دیالیز را از دیگر دستاوردهای دولت یازدهم و دوازدهم در نظام سلامت بیان کرد.

خراسان شمالی ۸۶۳ هزار نفر جمعیت دارد.

۴۴درصد از این جمعیت در روستاهای این استان سکونت دارند.

برچسب‌ها بجنورد خراسان شمالی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خراسان شمالی بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بجنورد خراسان شمالی بهداشت درمان و آموزش پزشکی بجنورد خراسان شمالی بهداشت درمان و آموزش پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۵۵۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فوت پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد

به گزارش صدای ایران از ایرنا،دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان شامگاه چهارشنبه با اتنتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد: انتشار خبر فوت این پزشک در جاسک موجب ایجاد شایعه‌ها و نگرانی‌هایی بین رسانه‌های رسمی و غیررسمی، مردم و جامعه پزشکی شده است.

دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در این اطلاعیه ضمن تسلیت به خانواده این پزشک و جامعه پزشکی توضیح داد: مرحومه دکتر زهرا ملکی قربانی پزشک طرحی در تاریخ ۳۰ دی ماه ۱۴۰۲ به دلیل مشکلات رفت و آمد و به درخواست خود، از بیمارستان جاسک به بیمارستان پارسیان منتقل و در آن‌جا مشغول به کار شد.

آخرین شیفت وی در بیمارستان پارسیان، ۲۰ فروردین ۱۴۰۳ بود و بعد از آن به تهران و نزد خانواده خود سفر کرده و فوت در تهران اتفاق افتاده است.

این اطلاعیه‌ی افزاید: هیچ گزارشی از درگیری و ضرب و جرح توسط بیمار یا همراهان بیمار در هیچ یک از دو محل خدمت ایشان (جاسک و پارسیان) وجود ندارد. همچنین از زمان آغاز بکار این پزشک در استان هیچ مشکل کاری یا نارضایتی و شکایت یا درخواستی برای رفع مشکل از طرف نامبرده به دانشگاه منتقل نشده است و به همین دلیل فوت وی نمی‌تواند هیچ گونه ارتباطی با محل خدمت وی داشته باشد.

دانشگاه علوم پزشکی از رسانه‌ها و سایر افراد خواست اخبار را از منابع موثق و معتبر دریافت و از انتشار اخبار کذب و شایعات خودداری کنند.

طی روز‌های گذشته خبر فوت این پزشک طرحی جوان تحت عنوان مرگ خودخواسته در جاسک منتشر شده بود.

دیگر خبرها

  • فوت پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد پلمب شد
  • تحقق ۷۰ درصدی مصوبات حوزه درمان سفر رئیس‌جمهور به کاشان
  • پلمب یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط‌ جنین در یزد
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل منصوب شد
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل تغییر کرد
  • آغاز درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در خراسان شمالی
  • افتتاح دستگاه MRI بیمارستان رازی رشت، به زودی