Web Analytics Made Easy - Statcounter

افشین دلشاد در گفتگو با مهر در خصوص احتمال تعطیلی و واگذاری به بخش خصوصی مرکز گذری کاهش آسیب بجنورد، اظهار کرد : مرکز کاهش آسیب (DIC) مرکزی برای معتادانی است که قادر و یا حاضر به ترک دائم نیستند و رفتارهای پرخطری را از خود بروز می‌دهند. این مراکز به منظور کنترل و کاهش آسیب‌های آنان به جامعه و سایر افراد و در راستای ترغیب آن‌ها برای درمان تأسیس و اداره می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی عنوان کرد: این خدمات شامل آموزش، خدمات سرنگ و سوزن، انجام تست HTV، توزیع کاندوم، تشخیص و مراقبت و درمان بیماری مقاربتی، بیماری سل و خدمات درمان جایگزین با متادون است.

وی با اشاره به اینکه مراکز کاهش آسیب (DIC) مجوز فعالیت را از وزارت بهداشت دریافت می‌کنند، افزود: از شروط راه اندازی این مراکز داشتن حداقل ۵۰ بیمار با سابقه تزریق مواد مخدر و استفاده از سرنگ و سوزن در یک سال گذشته و استفاده از خدمات متادون درمانی تا سقف ۱۰۰ بیمار است.

دلشاد بیان داشت: در شرایطی که تعداد افراد گروه هدف که مواد را به صورت تزریقی مصرف می‌کنند کمتر از استاندارد مد نظر برای راه اندازی یک مرکز گذری مستقل باشد یا پراکندگی پاتوق‌ها در سطح شهر، فراتر از پوشش جغرافیایی یک مراکز کاهش آسیب باشد، در نتیجه DIC به تیم سیار مستقل تغییر کاربری خواهد داد تا مادامی که تعداد گروه هدف مجدداً افزایش یابد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی تصریح کرد: سالانه منابع مالی از سوی دبیرخانه ستاد مبارزه با مواد مخدر و این معاونت برای راه اندازی و تداوم فعالیت کاهش آسیب اختصاص می‌یابد و ارائه خدمات و دستورالعمل‌ها و تخصیص اعتبار مربوطه از طرف وزارت بهداشت ارسال می‌شود.

وی ادامه داد: از آنجا که این اعتبارات از طرف وزارت بهداشت کاهش پیدا کرد و چندین مکاتبه در راستای تغییر کاربری مرکز DIC به تیم سیاری مستقل دریافت شد، دانشگاه علوم پزشکی طی جلسه‌ای با ساغ (سازمان امنیت غذایی) و شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در استان تصمیم بر این گرفتند که به مدت یک سال به شرط اینکه بودجه از سایر منابع استان (شهرداری و … ) تأمین شود این مرکز علی رغم باطل شدن مجوز از طرف وزارت بهداشت ابطال همچنان فعالیت داشته باشد.

دلشاد بیان کرد : یک سال از فعالیت مرکز و از آخرین مکاتبه وزارت مبنی بر تعطیلی DIC گذشت ولی تأمین اعتبار لازم صورت نگرفت.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی یادآور شد: با تغییر کاربری مرکز DIC به تیم سیار مستقل، تمامی برنامه‌های DIC به قوت خود در قالب تیم سیار باقی است و روزانه به مدت ۴ ساعت در مناطق پرخطر شهر، پاتوق‌ها و بازدید انجام می‌شود و خدمات ذکر شده به جز درمان با متادون ادامه دارد.

وی در انتها با بیان اینکه یکی از خدمات مرکز DIC راه اندازی MMT است، گفت: با لغو مجوز فعالیت مرکز DIC، مراکز MMT نیز قانونا باید تعطیل شوند و بیماران نیازمند به همراه پرونده به مرکز DIC بهزیستی تحویل داده خواهند شد.

کد خبر 5153602

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی ترک اعتیاد ویروس کرونا زلزله کرمانشاه سی سخت آمار کرونا بوشهر شیوع کرونا خطبه های نماز جمعه اردبیل زمین لرزه شیراز مشهد عکس استانها شهرکرد دانشگاه علوم پزشکی وزارت بهداشت راه اندازی کاهش آسیب مرکز DIC

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۹۸۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنگ خطر جمعیت در کاشان به صدا درآمد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان از به صدا در آمد زنگ خطر جمعیتی در کاشان به صدا درآمد و گفت: زایمان در سال ۱۴۰۲، پنج درصد کاهش یافت. - اخبار استانها -

عباس آزادی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان، ضمن اشاره به هفته سلامت و کاهش پنج درصدی زایمان در سال 1402،  اظهار داشت: در سال 1401، هفت هزار و 325 زایمان در کاشان انجام شده بود که این تعداد در سال 1402 به شش هزار و 931 نفر کاهش یافته است.

وی با اشاره به تلاش‌های انجام شده برای افزایش زایمان طبیعی و کاهش عمل سزارین، ابراز داشت: تعداد زایمان طبیعی در سال 1401، سه هزار و 187 نفر بود که این تعداد در سال 1402 به سه هزار و 317 نفر افزایش یافته است.

آزادی همچنین از افزایش زایمان‌های بی‌درد در کاشان خبر داد و گفت: با استفاده از روش‌های مختلف، زایمان‌های بی‌درد از 3.67 به 4.58 درصد افزایش یافته است در حالی که این رقم باید به 40 تا 50 درصد برسد تا بانوان خاطره خوشی از زایمان داشته باشند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان ضمن اشاره به اقدامات صورت گرفته در راستای افزایش زایمان طبیعی با قرار دادن مشوق‌های مختلف تاکید کرد: تلاش برای افزایش زایمان طبیعی و بی درد در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی کاشان قرار دارد.

وی نیروی جوان را عامل پیشرفت در همه عرصه‌ها دانست و گفت: اگر جمعیت نداشته باشیم، هر چقدر هم تکنولوژی داشته باشیم موفق نخواهیم بود و از این رو افزایش زاد و ولد جوانی جمعیت از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.

آزادی با اشاره به احترام و حمایت‌های لازم از مادران باردار، بر لزوم ترویج فرهنگ قناعت در جامعه تأکید کرد و گفت: در قدیم چندین خانوار در یک خانه سکونت داشتند و قناعت داشتند، اما امروز معتقدند هر یک نفر از فرزندان خانواده باید یک اتاق مجزا با همه امکانات داشته باشد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان با بیان اینکه امروز با پدیده پیری جمعیت و کهنسالی روبه‌رو هستیم، تصریح کرد: نیروی کار در کشورهای در حال توسعه از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و از این رو جوانی جمعیت نقش بسزایی دارد.

انتهای پیام/801/

دیگر خبرها

  • وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد
  • برقراری بیش از ۴۶ هزار تماس با اورژانس اجتماعی البرز
  • زنگ خطر جمعیت در کاشان به صدا درآمد
  • کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور
  • یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد پلمب شد
  • پلمب یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط‌ جنین در یزد
  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل منصوب شد
  • رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل تغییر کرد